Vegan lifestyle

Djur och natur

Nu kommer ett lite annorlunda inlägg än vad jag brukar skriva men kände att jag vill dela med mig.

Igår träffade jag min systerson och han hade precis fått hem deras klasströja. Så himla rolig sak. Jag hade aldrig någon sådan när jag gick ut 9:an. I hans klass har de pratat mycket om djur och natur och vad vi kan göra för att bevara vår planet. Tex att sopsortera, aldrig slänga sopor i naturen etcetera. Men även tagit upp djurförsök på produkter och de är flera engagerade i klassen för att just köpa endast icke djurtestade produkter. Nu kommer jag såklart inte ihåg exakt hur texten var men de hade med att de värnar om vår planet och djur. Jag blev så stolt över min systerson då jag själv är mån om miljö och djur och försöker hålla mig till veganskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *