Vegan beauty

Vegansk tandkräm

De flesta av oss borstar tänderna två gånger om dagen, varje dag, 365 dagar om året. Det blir ganska mycket tandkräm! Vad många förmodligen inte tänker på är att vanlig tandkräm allt som oftast innehåller animaliska ingredienser samt är testade på djur. För visst vill du ha vitare tänder? Och visst köper du gärna en tandkräm som påstår sig ge dig ett vitt leende? Företagen som tillverkar tandkräm är ständigt på jakt efter en ny storsäljare och är beredda att gå ganska långt för att kunna erbjuda sina kunder en tandkräm som ger kritvita tänder och som kan öka deras försäljning och slå konkurrenten på fingrarna. I den här artikeln från Daily Mail kan du läsa om hur det går till när tandkräm testas på djur och varför 8 miljoner djur dör helt i onödan.

Vegansk tandkräm finns att köpa både i mataffären och online. Jag har hittills inte testat så många olika märken men tänker att jag ska se till att göra det i år. Min absoluta favorittandkräm är Tom´s Simply White. Den har jag köpt i USA precis som tandkrämen från Kiss My Face som också är en väldigt bra tandkräm. Jag har även testat Urtekram som finns att köpa i princip överallt i Sverige men den kan inte mäta sig med tidigare nämnda märken, den är inte dålig men de andra är fantastiskt bra! Jag hoppas att jag övertygat dig att börja köpa vegansk tandkräm. Det är inte svårare, dyrare och inte heller sämre för dina tänder. Men jag kan lova dig att det är bättre för djuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *