Vegan makeup

Veganska Foundations & concealers

  1. Naked Skin Foundation 
  2. Naked Skin Concealer
  3. Cover Up Foundation & Concealer 
  4. NUDE Super Fluid Foundation 
  5. Bare Skin Concealer 
  6. Matt Foundation 
  7. MATTE Foundation 
  8. BLUR Foundation 
  9. CC Cream 

Hej på er! Hoppas ni har haft en riktigt bra helg, det har jag. I Fredags åkte vi ut till vårat hus i skärgården för att ta det lugnt och bara vara. Vi har gått promenader med hundarna, tittat på serier och tagit det väldigt lugnt. Att vara på landet på hösten när allt är stilla och tyst är som balsam för själen. Och eftersom det är lite kaos hemma hos oss med fasadrenovering och kyl och frys som brakat sönder så valde jag att stanna kvar här.Nu sitter jag vid köksbordet på landet, inlindad i en filt och njuter av tystnaden. Jag ska snart laga mat men först måste jag tipsa er om att Kicks har 20% på alla foundations, concealers och puder! Jag handlar ofta på Kicks online då det är smidigt, de har snabb leverans och eftersom jag tycker det är rätt trisst och tidskrävande att gå i butiker. Ovan har jag samlat några populära foundations och concealers som samtliga är veganska och cruelty free. Min absoluta favorit är Lumenes CC Cream. Själv ska jag nog ta och klicka hem en Naked Skin Concealer från Urban Decay.Ha en fortsatt fin Måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *