Vegan makeup

Palette från Viva la Diva

Contour och highlighter har blivit väldigt populärt de senaste åren och i stort sett alla märken har kommit ut med en contourpalett. De mest omtalade paletterna är ganska dyra men det finns budgetalternativ så som Viva La Diva. Självklart är paletterna vegan!

Contour Your Beauty är Viva La Divas contouringpalett som innehåller sex olika färger att skulptera ansiktet med. De mörka skuggorna Croissant och Chocolate kan se mörka ut på bild men blir inte lika mörka på huden.

Cupcakeär en skimrande highlighter som är helt magisk!

Sparkling Highlighter och Golden Highligter är jättefina. Jag applicerar min highligter på kindbenet, på brynbenet och längs näsryggen för mesta möjliga glow!

Pigmentet i Dream Cheek paletten lite sämre. Men båda paletterna är väldigt prisvärda och väldigt fina. De är inte de absolut bästa på marknaden men det kan man inte räkna med när man köper budgetprodukter. Med en bra primer kan de även användas som ögonskugga.Contourpaletten är min favorit! Ska man bara köpa en av paletterna så är det den man ska lägga sina pengar på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *