Vegan makeup

Sminkborstar

Jag använder enbart sminkborstar av syntethår och mina absoluta favoritborstar kommer från Real Techniques. Borstarna har funnits i många år nu och är väldigt populära, inte konstigt eftersom de är så grymma!Syntethår kan ibland vara väldigt plastiga och ha svårt att plocka upp produkt i stråna, det är inte borstarna från Real Techniques. Jag kan varmt rekommendera deras sminkborstar som är fantastiskt bra!

Tät borste för foundation (buffing brush) och fluffig borste (setting brush) perfekt för highlighter! 

RT gör väldigt bra ögonskuggsborstar. Den andra från höger applicerar jag ögonskugga med på hela locket och den längst till höger blendar jag med. Riktigt bra borstar.

En borste för foundation/concealer som jag använder ganska sällan och min lilla älskling som jag använder varje dag för highlighter på näsryggen, i ögonvrån och under ögonbrynet.

Borstarna är superbra! Real Techniques finns att köpa överallt och är enligt mig väldigt prisvärda. Visst att H&Ms borstar är billigare men de är verkligen inte bra. De här borstarna ska jämföras med dyrgripar från Too Faced, Make Up Store och andra bra märken.Kvalitén är väldigt hög, jag har tvättat mina borstar minst en gång i veckan och inte en enda borste har fällt strån eller gått sönder på annat vis. Toppbetyg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *