Woop Woop! Äntligen är det dags för mig att presentera min nya blogg för er. Jag hoppas att ni ska tycka om den och jag ska göra allt för att den ska bli precis så underbart fantastisk som den är uppe i mitt huvud. Jag har så mycket tankar och planer som nu SKA bli verklighet och jag önskar inget mer än att ni vill vara med mig på den resan. Maria Anderzon 2.0 - nu kör vi!
Vad är det då som är nytt? Ska jag inte skriva en vegansk skönhetsblogg längre? Både ja och nej. Som trogna besökare märkt har jag inte uppdaterat bloggen ordentligt sedan i höstas. För exakt 3 månader sedan idag, den 21 November, hände något som vände upp och ner på allt. Någonting som tog mitt hjärta och rev det i småbitar. Jag trodde jag var okej men det var jag inte, jag var förkrossad. Jag kommer dela med mig av exakt vad som hände i ett senare inlägg, men det jag kom fram till genom detta var att min blogg inte bara kan handla om skönhet.
 
Det är säkert olika för alla men för mig går det helt enkelt inte att skriva om något så oviktigt som mascaror och läppstift när jag precis gått igenom något som för mig var helt fruktansvärt. Jag älskar skönhet, jag älskar att skriva om skönhet, men det är inte viktigare än själva livet. 
 
I min "nya" blogg vill jag dela med mig mer, skriva om sånt jag tycker är viktigt blandat med sånt som är härligt, roligt och sånt som sätter glitter på vardagen. Jag vill ge en nyanserad bild av livet som vegan, inspirera er att göra djurvänliga val på tallriken, i sminkväskan, badrumsskåpet, garderoben och i livet. Jag vill blanda skönhetsinlägg med inlägg där jag beskriver precis hur det kändes att vara deprimerad. Jag vill dela med mig av erfarenheter som gjort mig till den person jag idag är stolt över att vara. Jag vill skriva om hur man lär sig att älska sig själv och hur man slår sig fri och går sin egen väg.
 
❤︎ För er som bara vill ha skönhetsinläggen har jag ändrat om i kategorierna, så ni lätt ska hitta vad ni söker. Ni kan också använda sökrutan uppe till höger om ni letar efter en särskild produkt eller märke. Skönhetsinläggen kommer fortfarande vara en stor del av min blogg och mina "nya" skönhetsinlägg kommer vara ännu bättre så jag hoppas att ni vill fortsätta klicka er in här!
Jag hoppas att ni är lika peppade som jag är! Jag är övertygad om att den här förändringen kommer släppa på mina spärrar och göra bloggandet roligare, enklare och mer givande för mig men också för er att läsa. Om du har önskemål på inlägg, lämna gärna en kommentar. Nu kör vi så det ryker! Kärlek ❤︎ 
Malin

Yaaaay! Kul med en ny start! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress