- Inlägget innehåller Annonslänkar -
Letar du efter en Svenskproducerad, vegansk hårspray fri från parabener och sulfater? Då tycker jag du ska ta dig en titt på Maria Nilas Finishing Spray. Som ni kanske märkt älskar jag Maria Nilas produkter och den här hårsprayen är inget undantag, den är superbra!
Sprayen har hög "styrka" men blir ändå inte stel och hård i håret. Dessutom doftar den gott, hur många hårsprayer gör det? Att den är paraben och sulfatfri gör den ytterligare lite härligare att använda, jag vill inte ha sånt skräp i mitt hår!
Jag har en liten flaska på 100ml som lätt går ner i väskan, perfekt för träning eller när du ska ut och resa. De stora flaskorna är mer prisvärda men jag föredrar verkligen smidigheten med små flaskor.
Du hittar 
 
 
 
De flesta av oss borstar tänderna två gånger om dagen, varje dag, 365 dagar om året. Det blir ganska mycket tandkräm! Vad många förmodligen inte tänker på är att vanlig tandkräm allt som oftast innehåller animaliska ingredienser samt är testade på djur. För visst vill du ha vitare tänder? Och visst köper du gärna en tandkräm som påstår sig ge dig ett vitt leende?
 
Företagen som tillverkar tandkräm är ständigt på jakt efter en ny storsäljare och är beredda att gå ganska långt för att kunna erbjuda sina kunder en tandkräm som ger kritvita tänder och som kan öka deras försäljning och slå konkurrenten på fingrarna. I den här artikeln från Daily Mail kan du läsa om hur det går till när tandkräm testas på djur och varför 8 miljoner djur dör helt i onödan.
Vegansk tandkräm finns att köpa både i mataffären och online. Jag har hittils inte testat så många olika märken men tänker att jag ska se till att göra det i år. Min absoluta favorittandkräm är Tom´s Simply White. Den har jag köpt i USA precis som tandkrämen från Kiss My Face som också är en väldigt bra tandkräm. Jag har även testat Urtekram som finns att köpa i princip överallt i Sverige men den kan inte mäta sig med tidigare nämnda märken, den är inte dålig men de andra är fantastiskt bra!
 
Jag hoppas att jag övertygat dig att börja köpa vegansk tandkräm. Det är inte svårare, dyrare och inte heller sämre för dina tänder. Men jag kan lova dig att det är bättre för djuren!
 
 
 
Woop Woop! Äntligen är det dags för mig att presentera min nya blogg för er. Jag hoppas att ni ska tycka om den och jag ska göra allt för att den ska bli precis så underbart fantastisk som den är uppe i mitt huvud. Jag har så mycket tankar och planer som nu SKA bli verklighet och jag önskar inget mer än att ni vill vara med mig på den resan. Maria Anderzon 2.0 - nu kör vi!
Vad är det då som är nytt? Ska jag inte skriva en vegansk skönhetsblogg längre? Både ja och nej. Som trogna besökare märkt har jag inte uppdaterat bloggen ordentligt sedan i höstas. För exakt 3 månader sedan idag, den 21 November, hände något som vände upp och ner på allt. Någonting som tog mitt hjärta och rev det i småbitar. Jag trodde jag var okej men det var jag inte, jag var förkrossad. Jag kommer dela med mig av exakt vad som hände i ett senare inlägg, men det jag kom fram till genom detta var att min blogg inte bara kan handla om skönhet.
 
Det är säkert olika för alla men för mig går det helt enkelt inte att skriva om något så oviktigt som mascaror och läppstift när jag precis gått igenom något som för mig var helt fruktansvärt. Jag älskar skönhet, jag älskar att skriva om skönhet, men det är inte viktigare än själva livet. 
 
I min "nya" blogg vill jag dela med mig mer, skriva om sånt jag tycker är viktigt blandat med sånt som är härligt, roligt och sånt som sätter glitter på vardagen. Jag vill ge en nyanserad bild av livet som vegan, inspirera er att göra djurvänliga val på tallriken, i sminkväskan, badrumsskåpet, garderoben och i livet. Jag vill blanda skönhetsinlägg med inlägg där jag beskriver precis hur det kändes att vara deprimerad. Jag vill dela med mig av erfarenheter som gjort mig till den person jag idag är stolt över att vara. Jag vill skriva om hur man lär sig att älska sig själv och hur man slår sig fri och går sin egen väg.
 
❤︎ För er som bara vill ha skönhetsinläggen har jag ändrat om i kategorierna, så ni lätt ska hitta vad ni söker. Ni kan också använda sökrutan uppe till höger om ni letar efter en särskild produkt eller märke. Skönhetsinläggen kommer fortfarande vara en stor del av min blogg och mina "nya" skönhetsinlägg kommer vara ännu bättre så jag hoppas att ni vill fortsätta klicka er in här!
Jag hoppas att ni är lika peppade som jag är! Jag är övertygad om att den här förändringen kommer släppa på mina spärrar och göra bloggandet roligare, enklare och mer givande för mig men också för er att läsa. Om du har önskemål på inlägg, lämna gärna en kommentar. Nu kör vi så det ryker! Kärlek ❤︎