Jag vid Grand Canyon / Pannkisfrulle i sängen / Power Walk och smoothie
Älskar blommor / Flower Girl / Jag saknar Chicago
Följ mig på instagram @mariaanderzon
Hej underbara djurvänner! Jag hoppas ni mår bra, att ni har en rolig helg att se fram emot och att ni har fått skratta idag. Det har varit väldigt tyst här i bloggen under en lång tid nu, jag har inte uppdaterat instagram och jag har varit väldigt oengagerad helt enkelt. Jag såg verkligen fram emot den här sommaren och hösten men som ni vet så går det inte alltid som man tänkt sig.
Jag hade hoppats att kunna berätta något väldigt spännande för er nu men det blev inte så. Det här gjorde mig väldigt ledsen och istället för att "skärpa mig" så tillät jag varenda känsla att komma ut. När jag var yngre tryckte jag undan allt. Sorg, ilska, besvikelse, rädsla, ja allt som inte var glatt och glittrigt stoppade jag långt långt in. Tillslut kom allt ikapp mig, det gör nämligen alltid det tillslut. Så respektera dina känslor, låt dem komma så går det fortare över.
Efter att ha bearbetat det hela har jag nu en ny plan för min höst, inte helt spikad men det löser sig med tiden. Jag hoppas såklart att den här spännande saken inträffar lite senare men tills dess får jag fokusera på annat. 
Jag har blivit väldigt aktiv på Instagram och försöker fylla min Story med vardagliga saker, vegoinspiration och annat härligt. Gå gärna in och följ mig @mariaanderzon. En annan sak som ni kanske märkt är att jag igår gjorde om bloggen, till det bättre hoppas jag. Och med det kickar jag härmed igång hösten, låt september bli en underbar månad!
Kram
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress