Inlägget innehåller Annonslänkar
Bulldog Skincare är naturlig hudvård för män. Deras produkter är helt fria från parabener, natriumlauretsulfat, konstgjorda färger och syntetiska dofter. De är dessutom helt veganska och godkända av Vegetarian Society.
Efter att ha hört mycket gott om märket bestämde jag mig tdigare i år för att köpa några produkter i present till min kille. Jag klickade hem fyra olika produkter ur deras Original-serie; Deodorant, Moisturiser, Face Wash samt Shower Gel. Dessa produkter har använts flitigt sedan dess och idag vill jag tipsa er som letar present till pappa, bror eller pojkvän om dessa prisvärda produkter.
Original Face Wash är en skonsam rengöringsgele som rengör huden utan att torka ut den. Produkten är behaglig på huden och väldigt dryg. Finns att köpa >>HÄR<< 
★ Utlåtande: Min kille gillar den här rengöringen och har använt den flitigt. Jag har också testat den och på min känsliga hud kändes produkten snäll. 
Original Moisturiser innehåller grönt te, E-vitamin och alger. Ansiktskrämen går snabbt in i huden och lämnar den återfuktad och mjuk. Finns att köpa >>HÄR<< 
★ Utlåtande: Både jag och min kille har torr hud. Han tycker om den här ansiktskrämen men jag tror hans hud skulle må bra av ännu lite mer fukt. För mig återfuktade den inte tillräckligt men kändes behaglig på huden.
Original Deodorant innehåller 8 eteriska oljor samt aloe vera och är helt fri från parabener och aluminium. Deodoranten håller dålig lukt borta hela dagen utan att torka ut huden. Finns att köpa >>HÄR<< 
★ Utlåtande: Min kille tränar varje dag, ibland två gånger samt flyger och kör mycket bil i jobbet. Han tycker deon fungerar bra men han har använt deodoranter som håller bättre. 
Original Shower Gel rengör huden och doftar fräscht. Finns att köpa >>HÄR<<
★ Utlåtande: En dryg produkt som räcker länge, behaglig på huden och man känner sig ren. Prisvärd produkt!
Sammanfattningsvis tycker jag att produkterna är väldigt bra och prisvärda. Förpackningarna är stilrena och får gärna stå framme i badrummet. Bull Dog skriver själva att deras produkter är "a man's best friend" och trots att de inte är några mirakelprodukter så kan vi nog hålla med om att de är väldigt bra för sin prisklass. 
Vi har köpt produkterna om och om igen och det om något är ju ett bra betyg!
lillemmish

dom där är bra =)

ha en fin lördag
kram

Svar: Hoppas du haft en bra helg fina du!
Vegansk Skönhetsblogg

Jeanette

Min kille använder enbart det märket! Sen skadar det inte att jag gillar doften av skog/gran som produkterna luktar:)

Svar: Visst luktar de gott! Mycket härligare än många andra märken som luktar gammal gubbparfym ;)
Vegansk Skönhetsblogg

Felicia

vilket grymt tips

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress