Har du något tips på en billig ögonskuggspalett som är vegansk? Känns som alla som är bra är dyra och jag som ska börja plugga i höst måste leva ganska snålt. Jag gillar inte galna färger. Jag vill ha en palett med olika nyanser som man kan sminka sig med på vardag men även på fest. 
Jag gillar verkligen elf Nude Rose Gold Eyeshadow Palette, den kostar en hundralapp. Paletten består av 10 ögonskuggor, 4 matta och 6 med skimmer. Nyanserna går från ljusbeige till mörklila och innehåller inga "galna" färger. 
Skuggorna har väldigt bra pigment, särskilt de med skimmer i. De är väldigt krämiga och sitter bra utan primer. elf har många paletter och flera av dem är ganska dåliga så det är den här jag rekommenderar, inte alla deras ögonskuggspaletter.
Hoppas nyanserna passar dig. Kram!
Julia

Måste testa!

Annika

Hej fina du! Hoppas att du mår bra :) Jag undrar om du har testat något veganskt värmeskydd som du gillar? Skulle vilja ha ett som skyddar håret och gör det mjukt och lent. Har sett att bl.a. Maria nila har men de är ju ganska dyra så känns tråkigt att köpa om de inte bra :)
Puss!

GoForFit

Men åh, älskar verkligen färgerna! Och vilket pris! Jag brukar alltid vara skeptisk när priset är så pass bra, men din recension låter ju grym!! :D

Svar: Jag är också skeptisk till billiga produkter, många gånger finns det en anledning till at de är billiga... Men den här är väldigt bra!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress