7 september 2017

#BeCrueltyFree

Vegan Haircare

Jag har ju helt glömt att visa er det här fina pressutskicket som jag fick i sommras! 
Lush har nylanserat sin bästsäljande schampokaka för att uppmärksamma Human Society Internationals kampanj mot kosmetiska djurförsök. En så jävla (usäkta) viktig kampanj!
Lush har stämplat schampokakan med #BeCrueltyFree på både Engelska och Kinesiska. Väldigt passande kan jag tycka då det är just Kina som kräver djurtester!
Jag fick även hem "Marilyn" Hair treatment som ska ta bort gula toner i blont hår. Produkten ska användas i torrt hår och verka i 20 minuter innan man använder schampo och balsam. Väldigt nyfiken på den här produkten!
Schampokakan som heter "New" innehåller kanel, kryddnejlika och pepparmynta för att stimulera hårsäckarna och förhoppningsvis påskynda hårväxten. Den innehåller även rosmarin som verkar lugnande i hårbotten och ger glans till håret. 
Vad har ni för favoritprodukter från Lush? Gillar ni Lush och vill ni ha fler Lushprodukter här i bloggen?
Alicia

Känns som om jag har testat det mesta från Lush men mina favoriter är läppskrubben med popcorn och The Comforter (både bubbelbiten och tvålen), älskar den doften. Och så har American Cream-balsamet också en ljuvlig doft<3

Svar: ÅH! Flera produkter som jag inte testat av de du nämner, ska spana in!
Vegansk Skönhetsblogg

Anna

Hur är detta schampot? Jag har testat en hel del från Lush, nästan alla schamobarer och en del flytande. min favo var Montalbano men fick den i present av sambon när den tog slut o då banne mig funkade det inte :/ jag vill gärna ha Lush produkter men håret verkar inte vilja. :/ så tråkigt!
Comforter bubbelbar som personen innan skrev om var en stor favvo när vi hade badkar och är något jag saknar enormt :D

Svar: Jag gillar inte schampokakorna, vill ha flytande form och "vanligt " schampo. Men de är fina och roliga men inget jag tycker om att använda tyvärr.
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress