Inlägget innehåller Annonslänkar
Tidigare i år bytte jag ut mina hudvårdsprodukter och började använda ACOs rosa serie för torr hud. Mer om produkterna kan du läsa i det här inlägget.
Jag är väldigt nöjd med alla produkter och har fortsatt använda dem sedan dess. Den rosa serien är mild och återfuktande vilket har uppskattats av min känsliga hud. Produkterna är dessutom veganska och väldigt prisvärda, stor tummen upp!
I serien finns två olika sorter dag- och nattkrämer och jag valde att börja med de enklare och billigare varianterna. Eftersom jag tycker om serien och känner att mitt ansikte är i behov av ännu lite mer fukt har jag nu testat den lite dyrare dagkrämen som kommer i burk istället för tub.
ACO Protecting Day Cream med Q10 och vitamin E motverkar fina linjer och passar oss som har passerat 25. Jag vill dock påpeka att alla har olika gener och förutsättningar. Vi lever på olika sätt och det går inte att sätta en ålder på när man borde använda det ena eller andra. Den här dagkrämen fungerar för dig som är 20 likväl som 30. Den är återfuktande och har SPF 15.
Konsistensen är ljuvlig. Jag gillar krämiga ansiktskrämer som är något "fluffiga" och det är denna. Jag upplever att dagkrämen går in i huden, återfuktar men helt utan att det "kladdar". Älskar den här produkten!
Jag tycker verkligen om den här dagkrämen, den fungerar perfekt på min känsliga hud och jag gillar förpackningen. Krämen kommer i en glasburk och känns lite lyxigare än den billigare varienten som kommer i en plasttub. Nackdel när man ska flyga då den är tyngre men fantastiskt när det kommer till att komma åt och ta vara på varenda droppe.
ACO Protecting Day Cream hittar du billigast >>HÄR<< och om du vill spana in hela serien så hittar du samtliga produkter >>HÄR<< till mycket lägre priser än i butik. 

Ha en fortsatt fin dag!
Bunny

Har du lust att rekommendera några bra concealers? Jag skulle vilja inte använda så mycket foundation utan bara en bra täckande concealer över vissa acne ärr osv. Har väldigt ljust hy och vet inte alls vad jag ska leta efter för sort eller märke :(

Svar: Min holy grail när det kommer till concealer är Kat von D! Den är super. Annars Urban Decay!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilken bra recension kanske borde testa den brukar gilla deras produkter :)

Bestämde mig för att besöka andra ur Influensers of Swedens medlemsgrupp på fb :), så lämnar ett spår :).

Svar: Vad kul! Det är jag som sköter Inos Instagram <3
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress