När det kommer till veganska och icke djurtestade parfymer är utbudet ganska tunt. Därför blir jag lika glad varje gång jag hittar en doft som är djurvänlig. 
The Body Shop har mycket veganskt och deras Body Mist är ljuvlig. Den kommer i en fin glasflaska och finns i många olika dofter. Eftersom det är en mist är doften lätt och går bra att spraya på hela kroppen utan att det blir för mycket.
Coconut Body Mist får mig att tänka på tropiskt klimat, vita sandstränder och solnedgång. En perfekt Mist att ha med på resan! Spraya i nacken när du ligger och solar eller på hela kroppen innan du går från stranden till restaurangen.
Här ser ni mina favoriter; Shea, Coconut och Vanilla. Jag älskar The Body Shops nötiga och milda dofter! Misten finns även i jordgubb, mango och andra söta dofter men jag föredrar dessa. 
Ett extra tips är att spraya misten på kuddar, sängkläder och gardiner för att få en ren och fräsch doft hemma. Jag brukar spraya lite i lägenheten efter att jag har städat, känns extra rent och väldigt hemtrevligt.
Body Mist kostar 125kr för 100 ml.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress