God morgon! Jag hoppas att ni haft en magisk helg, det har jag. Jag har varit minst sagt urusel på att uppdatera här men nu ska det bli ändrig på det! Jag har så mycket som snurrar i mitt huvud och utmattningshjärnan klarar inte av det. Förr kunde jag göra flera saker samtidigt, fick väldigt mycket gjort hela tiden men nu går det inte längre. Bara att acceptera och försöka hitta strategier för att få livet att fungera. 
Den här veckan ska jag, förutom att ta tag i bloggen göra en massa skojjiga saker. På Tisdag är det mingel med Vegomagasinet som jag ska gå på med finaste Sara och Olivia. Jag är så glad att jag har fått lära känna ett helt gäng inspirerande vegantjejer och tillsammans planerar vi massa kul framöver!
Sen på Torsdag ska jag på en Pressfrukost med förhoppningsvis en massa veganska produkter. Måste försöka få till en tid att fota den här veckan också, har massor med produkter som jag vill visa er.
En utmanande sak den här veckan är mitt godisförbud. Jag har inte ätit godis, glass, kakor eller andra bakverk på en vecka och ska verkligen lägga manken till för att fortsätta på det spåret. Jag håller samtidigt på att försöka bli kvitt mitt Cola Zero-beroende som spårat ur totalt så det här blir en vecka i hälsans tecken haha! Kommer bli svårt i helgen när jag ska sova över hos min tjejkompis men de andra dagarna är det faktiskt väldigt lätt att välja frukt istället för godsaker. 
Nu ska jag sätta mig framför datorn och jobba, ha en toppenfin Måndag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress