Jag fick hem ett stort paket från Wet´n Wild för ettag sedan och eftersom ni efterfrågat mer budgetprodukter tänkte jag visa vad som låg i paketet.  Alla produkter är veganska, tack Wet´n Wild!
Några nyheter som jag verkligen hoppas är bra är Photo Focus foundation, concealer och puder. Produkterna ska ge perfekt finish för foto och har testats noga i fotostudios i olika ljusförhållanden. Tre produkter för det perfekta selfie fejset, mer om dessa i ett separat inlägg.
Mega Last Liquid Catsuit, en matt läppfärg med fjäderlätt formula. För ett intensivt resultat utan att torka ut läpparna. Dessa är jag sjukt nyfiken på! 
En annan nyhet är Megaglo Makeup Sticks. Sticksen innehåller E-vitamin samt kokosolja & macademiaextrakt för att återfukta huden. Det finns en highlighter samt tre olika concealers. Hoppas väldigt mycket på highlightern!
De här nagellacken är ingen nyhet men jag ville så gärna testa dem! 1 step Wonder Gel, alltså ett nagellack som i endast ett steg ska ge gelnaglar! Jag har testat och fullständig recension kommer i ett inlägg snart!
De här borstarna har jag sett på olika bloggar, så söta! De ser ganska plastiga ut så när jag fick hem dem och strök med stråna på kinden fick jag en chock. De är sammetslena! 
Jag ska testa alla produkter ordentligt, sedan återkommer jag med utförliga recensioner på var och en. Ha en fin dag!
 
Caroline

Så spännande nyheter. :)

Svar: Eller hur! Är så pepp att prova allt <3
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress