Bättre mysmorgon med pannkisar / Happy Girl / Smoothie i en av mina Mason Jars
Makeup / Lunch på Mahalo / Sommartjej med sommarhår
Följ mig på instagram @mariaanderzon
Hej på er underbara djurvänner! Hoppas ni haft en fin start på veckan. Jag mår så bra just nu att jag nästan inte kan greppa det, sprudlande känsla i hela kroppen. Kanske har du lyxen att känna så hela tiden? Men jag har då inte känt så på väldigt väldigt länge.
Jag har snuddat vid ämnet depression och utbrändhet här inne några gånger men inte gått djupare in på det. För den som inte varit riktigt sjuk i hjärnan är det svårt eller kanske helt omöjligt att förstå vilken otroligt stor påverkan det har på hela ens existens. Symptomen är både fysiska och psykiska och till skillnad från ett brutet ben, är läkandet mer komlicerat, tar väldigt mycket längre tid och framförallt - du måste själv se till att det sker och lägga väldigt mycket tid och pengar på det.
En ny upptäckt och någonting som redan hjälpt mig mycket är Yogan. Jag har följt yogatjejer i många många år och önskat och drömt om att själv kunna stå på huvudet och utföra de vackra poser som dem lagt ut i sina perfekta flöden. Men jag har aldrig vågat prova. Jag har i min besatthet av att alltid vara duktig inte vågat testa någonting där jag tror att jag kommer vara dålig eller "skämma ut mig". Jag har heller inget tålamod så allt som kräver träning över en längre period har jag avfärdat då jag vill vara bäst direkt.
Men av precis desssa anledningar har jag tvingat mig själv att börja med yoga. Lite som en utmaning. Yoga är någonting jag verkligen VILL göra och jag vägrar låta mina hjärnspöken stå i vägen för det. Jag kör hemma på en yogamatta inne på mitt kontor med vägledning av YouTube. Och för varje gång märker jag att jag blir lite lite bättre. Och den direkta utdelningen efter varje pass är helt jävla magisk. Jag blir avslappnad och mjuk i hela kroppen och hela dagen får ett glittrande skimmer över sig. Nog misstänkte jag att Yoga kunde vara härligt men det är så mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Jag sover bättre, mår bättre, är piggare och känner mig gladare.
Så vad vill jag säga med det här då. Jo att VÅGA. Våga berätta om dina drömmar, våga prata om sånt som är jobbigt, våga testa nya saker och våga vara helt ärlig och ofiltrerad mot dig själv och andra. Det är först nu när jag rivit mina murar och öppnat mina dörrar på glänt som saker börjar falla på plats. Ha en fortsatt fin dag ❤︎
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress