Hallå finingar! 
Såhär ser jag INTE ut idag och har heller inte gjort på många dagar nu. Som några av er säkert sett på min instagram har jag legat sjuk med dunderförkylning. Vi snackar feberfrossa, täppt så det inte går att andas, svullna läppar och röd, fnasig näsa. 
Jag har knappt kunnat sova om nätterna och varit helt borta stundvis. Att laga någon form av föda har känts som att bestiga Mount Everest och att gå ut med hundarna har varit som att vandra Inkaleden. 
Första sjukdagen fastnade jag i mitt gamla jag, duktiga Maria som ville vara effektiv och alltid göra nytta. Jag storstädade lägenheten, rensade i garderober och lådor, skrev listor och lagom till kvällen var jag sjukare än innan och helt förstörd. Jag har aldrig varit bra på att vara sjuk men jag blir lite bättre för varje gång. resterande dagar den här veckan har jag nämligen inte gjort ett skvatt och jag är så stolt över mig själv. 
Nu ska jag gå ut i köket och skära upp lite frukt för att boosta min kropp vitaminer. Ha en fortsatt fin Torsdag!
Anonym

Men fy så tråkigt! Låter som en rejäl förkylning:( Hoppas du kryar på dig snabbt nu. Känner igen det där att inte kunna vara sjuk, utan bara köra på som vanligt. Eller som sist jag var på väg att bli sjuk då jag trodde att "jag kan ju springa bort förkylningen". Jättedumt, jag blev förmodligen sjukare än jag hade blivit om jag låtit bli att springa. :) Ha det så bra och ta hand om dig!

Svar: Åh ja det är viktigt att ta det lugnt. När jag var yngre tryckte jag i mig ipren när jag var sjuk å gick till skola/jobb ändå. När jag var 20-nånting var jag riktigt sjuk några gånger och fick sån ångest av at behöva ringa till jobbet å sjukanmäla mig att jag bröt ihop. Sinnessjukt egentligen! Tack för din kommentar <3
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress