Jag använder enbart sminkborstar av syntethår och mina absoluta favouritborstar kommer från Real Techniques. Borstarna har funnits i många år nu och är väldigt popuära, inte konstigt eftersom de är så grymma!
Syntethår kan ibland vara väldigt plastiga och ha svårt att plocka upp produkt i stråna, det är inte borstarna från Real Techniques. Jag kan varmt rekomendera deras sminkborstar som är fantastiskt bra!
Från vänster: buffing brush, setting brush, contour brush, blush brush & powder brush
Tät borste för foundation (buffing brush) och fluffig borste (setting brush) perfekt för highlighter! 
Dessa lila borstar kommer i ett kit och jag använder alla i stort sett dagligen. RT gör väldigt bra ögonskuggsborstar. Den andra från höger applicerar jag ögonskugga med på hela locket och den längst till höger blendar jag med. Riktigt bra borstar.
En borste för foundation/concealer som jag använder ganska sällan och min lilla älskling som jag använder varje dag för highlighter på näsryggen, i ögonvrån och under ögonbrynet.
Borstarna är superbra! Real Techniques finns att köpa överallt och är enligt mig väldigt prisvärda. Visst att H&Ms borstar är billigare men de är verkligen inte bra. De här borstarna ska jämföras med dyrgripar från Too Faced, Make Up Store och andra bra märken.
Kvalitén är väldigt hög, jag har tvättat mina borstar minst en gång i veckan och inte en enda borste har fällt strån eller gått sönder på annat vis. Toppbetyg!
Miss Baby Peaches

Jag har funderat länge på att testa dessa men de känns så dyra. Dock verkar de värda priset så jag får nog ta mig i kragen!

Svar: De är värda pengarna, Lovar!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Märta

Åhhh, jag har länge varit sugen på att köpa dessa borstar! Det känns alltid lite jobbigt att länga pengar på sminkborstar, men dessa låter ju verkligen otroligt bra. Jag tror att jag ska önska mig någon/några av dem i julklapp. Mina sminkborstar som jag har nu är i och för sig otroligt bra de också, meeeeen man kan väl aldrig ha för många sminkborstar haha?

Svar: Man kan köpa dem rätt billigt om man köper kiten och kolla på nätet, i butik är de dyrare. Och som sht, om man jämför med dyra borstar av äkta hår så är de här prisvärda. Jag säger GO!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress