Inlägget innehåller Annonslänkar
Hej Maria! Jag letar efter en ansiktsmask som rengör ner i porerna, kanske en lermask? Vet du någon bra som är vegansk och verkligen fungerar? Tack för en bra blogg.
Tack för din fråga. Jag har testat många olika ansiktsmasker, både dyra och billiga och just nu använder jag mest fuktgivande masker då jag är så torr. En riktigt bra mask för orenheter är lermasken Invisible Pores Detox Mask från REN, givetvis är den vegansk!
Precis som alla andra produkter från REN är den fri från parabener, sulfater, mineral oljor, silikoner, syntetiska dofter och syntetiska färgämnen.
Masken hittar du >>HÄR<<
Invisible Pores Detox Mask och är perfekt för dig med oljig- eller kombinerad hud. Det här är en detoxande lermask som drar ut orenheter och reducerar stora porer och pormaskar.  Den innehåller naturliga ingredienser som spirulina, lavendel och bergamott.
Jag har använt den här masken av och till i flera år och tycker den är toppen. Som ni ser på bilden använde jag den flitigt förra sommaren när jag hade lila hår, då var min hud kaos och jag behövde djuprengörande produkter. Jag ser tydligt resultat på näsan, på hakan och i pannan där jag lätt får pormaskar. Antingen applicerar man masken enbart på sina "problemområden" eller i hela ansiktet.
Ansiktsmasken finns nu på 20% RABATT >>HÄR<< fram till 4 November ❤︎