För någon vecka sedan provade jag för första gången att göra veganska donuts och till min förvåning var det lätt som en plätt! Mina donuts blev supersöta och farligt goda och jag blev så rackarns nöjd med dem att jag i några dagar funderade på att bli konditor, jag menar jag var ju grym på att göra donuts så why not?! 
Receptet till dessa ljuvliga bakverk hittade jag på Facebook, HÄR finns det för er som är nyfikna. Jag följde anvisningarna noga men glasyren och garneringen freestylade jag ihop lite. Istället för att använda hederlig "karamellfärg" som ofta innehåller karmin (löss) och annat hokuspokus använde jag frysta bär. Den lila glasyren är färgad med hjälp av blåbär precis som den ljusrosa.
Jag toppade härligheterna med strössel, riven kokos och oreos. Jag hittade veganska strössel på min vanliga affär men läs noga på baksidan, av 9 olika varianter var det endast 2 som var veganska.
Jag gjorde även ett gäng hederliga sockrade donuts doppade i strösocker. Jag gjorde en variant med socker och kanel och en med enbart socker, helt sinnessjukt goda blev de!
Det var verkligen superkul att göra donuts och väldigt enkelt. Jag älskar att baka men gör det aldrig längre men det här kickade verkligen igång något i mig, gud vad jag har saknat att baka! 
 
Tryck på hjärtat om du gillade inlägget, då blir det fler i fortsättningen ❤︎
Bunny

OH MY GOD

Svar: Ja det sa min mun också när jag åt dem 😍😜
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Linda - The pink grapefruit

Åh! Det här måste jag nästan prova! Är inte mycket för sötsaker generellt, men har faktiskt suktat efter donuts sedan jag blev vegan.

Svar: De är sjukt goda, farligt goda faktiskt för jag åt liiite för många och fick sockerchock deluxe haha 😉
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Maggiesskafferi

Ser supergoda ut! Och så fina de blev:) Vad roligt att jag hittat din blogg! Jag är jättenyfiken på veganskt smink och hårvårdsprodukter. Ska bli så kul att läsa!

Svar: Vad fint att du hittat hit. VÄLKOMMEN!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress