Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

★ Torsdagstipset ★
Jag ska ju sätta lite mer personlig prägel på min finfina skönhetsblogg och blanda upp alla skönhetsinlägg med annat, så idag startar jag ett nytt "segment" här i bloggen. Torsdagstipset är precis vad det låter som, ett tips som publiceras varje Torsdag. Tipset kan innehålla lite allt möjligt men min tanke är att det ska vara något härligt som sätter lite extra glitter på vardagen och som inte är skönhetsrelaterat.
Är ni beredda på mitt absolut första torsdagstips? Nu kör vi!
Jag har nyligen kärat ner mig totalt i det här ljuvliga matkontot på instagram; @thathealthyvegan . Una Cotter som har kontot postar de ljuvligaste matbilderna och är endast 17år!
Jag tror alla håller med mig om att de här veganska pannkakorna väcker starkt habegär. Att de dessutom serveras med hjärtformade bananbitar, jag dör!
Smoothiebowl, världens finaste, godaste och enklaste maträtt.
Fina mackor har ju blivit en hit på instagram på senaste tiden och jag förstår det för aldrig har jag blivit så sugen på mackor som nu. Det här måste jag testa.
Ännu en ljuvlig smoothiebowl. Trots att det är så lätt gör jag smoothie och smoothiebowls på tok för sällan, varför har jag inget ställe nära mig där jag kan köpa färdiga?
Och slutligen en bild på denna bildsköna pizza. Blir så sugen att jag får kurr i magen. Varför har jag inget intresse för matlagning och varför har jag inte gift mig med en kock? När jag får frågan; "vad skulle du göra om du blev snuskigt rik?" svarar jag alltid, "anlita en kock!" Jag förstår verkligen varför alla superstars gör det, snacka om vardagslyx.
Om ni vill ha mer vegansk matinspo, gå in och följ @thathealthyvegan på instagram. Hon tar väldigt fina bilder och all mat hon postar är väldigt enkel att göra. Men jag varnar er, man blir väldigt hungrig av att följa henne ❤︎
#1 - Sarah

Tack för bra tips. Gick in på kontot och blev väldigt hungrig 😍😍😍😍😍

Svar: Haha ja jag varnade dig 😘
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

#2 - Emelie Sandelia

Åhh så himla gott det ser ut på bilderna!! Måste in och följa! :D

Powered by Jasper Roberts - Blog