I sommar vill jag ha söta naglar inspirerade av My Little Pony, regnbågar och enhörningar. Lekfulla naglar som passar lika bra på sommarens alla festivaler som på midsommar och lata dagar på landet.
Förra veckan gjorde jag de här überfina vita naglarna med rosa stjärnor och kände mig extra fin hela veckan. Det är därför jag älskar och är helt beroende av att ha fina naglar, det gör så mycket för både din look och ditt humör.
För att göra dessa raringar behöver du; ett vitt nagellack, jag har använt Tip White från IsaDora. Ett snabbtorkande överlack samt stjärnor som du kan hitta på exempelvis Panduro. Givetvis kan du använda vilken färg du vill på lacket, det här är bara inspiration.
Jag målade tre lager med vitt lack för att få ett heltäckande resultat. Med hjälp av en vanlig blyertspenna satte jag på stjärnorna direkt efter att ha målat det tredje lagret med lack. Jag slickade lite på spetsen av pennan för att stjärnan skulle fastna på den, därefter satte jag fast stjärnan på nageln. När alla stjärnor var på plats applicerade jag överlack på alla naglarna och lät det torka.
Lätt som en plätt så får du söta naglar som sticker ut lite extra och garanterat får dig på bra humör! Jag vaknade varje morgon med ett leende eftersom det första jag såg var mina fina och übersöta naglar ❤︎
Jag fick världens tjusigaste naglar och glitter överallt. Älskar glitter! 
 
Om du gillar den här sortens inlägg med DIY tips, tryck på hjärtat så blir det fler i fortsättningen ❤︎
Anonym

Hej, vet du om Lindex egna sminkmärke testar på djur?

Svar: Testar inte på djur men alla produkter är nog inte veganska.
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh så fina :). Gillar det verkligen :)

Svar: Vad roligt att höra!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Emma

Är seche Vite verkligen vegansk och CF?

Svar: Jajamän, bra va!
Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress