Ni vet när man går in i en affär för att köpa en grej och kommer ut från butiken en timme senare med massa annat kul men inte den grejen man kom dit för att köpa? Precis det hände mig på H&M i helgen. Jag skulle köpa en foundationsvamp från Real Techniques, men den var helt slut så istället köpte jag lite annat sött som plåster på såren.
Något jag faktiskt behövde var en snedskuren pensel så jag slog till på den här. 
Vinkeln på stråna kändes perfekt och den var precis lagom tunn. Hoppas denna gör jobbet bra som min nya ögonbryns kompis. 
När jag gick förbi nagellacken var det som att de här två raringarna ropade mitt namn. Supersöta färger sådär ljuvligt "Rainbows and Unicorns"-aktiga att jag var tvungen att plocka med mig dem hem. Toprock och Candyfloss, bara namnen på lacken gör mig glad.
När jag inte hittade min svamp hittade jag istället den här, en liten turkos enhörning ❤︎ Tror inte den är vidare bra men förpackningen är så fruktansvärt söt. Hade tänkt testa den i ett inlägg men den står oöppnad på mitt sminkbord, jag vill inte förstöra denna ljuvliga lilla varelse.
Nagellacken har jag testat och jag kan avslöja att Toprock är min nya darling. Ni får se mer av lacken i ett inlägg senare i veckan, kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress