Nu har jag varit hemma från USA i över två veckor och igår slog det mig att jag HELT glömt att visa vad jag köpte på resan. Min plan var att gå loss på bl.a Tarte inne på Sephora men efter att ha besökt TRE olika Sephora som hade sålt slut på allt jag ville ha så gav jag upp. Vi var på roadtrip i Kalifornien och hade väldigt mycket inplanerat så tiden var knapp och shopping stod rätt långt ner på prioriteringslistan om vi säger så. 
Dock var jag ju tvungen att köpa med mig massa härligt smink från e.l.f eftersom det är så tokbilligt i USA, och av en händelse hittade jag en hel butik i Los Angeles. Jag hade ingen aning om att e.l.f hade egna butiker, tidigare har jag köpt deras produkter på Target och olika apotek så de två timmar jag spenderade inne på e.l.f butiken var som att gå loss i en godisaffär ❤︎
Mest exalterad blev jag när jag hittade dessa masker. Som jag har letat efter en VEGANSK Sheet Mask och nu har jag hittat en. Extra pepp blev jag när jag såg priset, TRE dollar! Mer om e.l.f Hydrating Water Sheet Mask får ni läsa och se i ett inlägg inom kort!
Det blev en hel del olika produkter inne på e.l.f men eftersom det är så rackarns billigt landade notan enbart på några hundralappar. Jag fick med mig ansiktsmasker, face wipes och några läppglans från deras helt nya AQUA serie samt en mascara, en brow cream, blush, highlighter och en ögonskuggspalett. 
Jag är riktigt nöjd med mina inköp och ni kan räkna med många inlägg med produkter från e.l.f framöver ❤︎
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress