Hoppas ni haft en strålande helg såhär långt, det har jag. Solen har äntligen tittat fram och jag har fått spendera några timmar på balkongen, underbart!
I går gjorde jag något superkul, jag styrde nämligen upp en Facebooksida till mig och bloggen! Min tanke är att ni som hänger mycket på Facebook enkelt ska kunna följa bloggen, dela inlägg samt på ett enkelt sätt kommunicera med mig och andra djurälskande bloggläsare ❤︎
 
Självklart är Facebooksidan även ett sätt för mig att nå ut till fler och få större spridning på mina inlägg. Min förhoppning är att jag med lite hjälp från er, ska kunna påverka och inspirera fler personer till att göra djurvänliga val i vardagen.
På Facebooksidan kommer jag dela mina inlägg men även annat skoj som bilder, videos och TÄVLINGAR! Jag har redan planerat för några olika tävlingar och är så peppad på att få styra upp något kul för er. Kan avslöja att det kommer tävlas ut superhärliga produkter så in och följ sidan NU för att inte missa något och dela gärna sidan och inlägg med andra.
HÄR hittar du Facebooksidan, hoppas vi ses där!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress