God morgon finisar! Jag har sorterat i mina lådor och upptäckt att jag har en hel del produkter här hemma. Något jag har mycket av är handkrämer, jag är alltid jakt på en ny favorit! 
Jag har torra händer, särskilt på vintern och därför är jag något kräsen när det kommer till handkrämer. På bilden ser ni några olika varianter från märken jag gillar, har testat så många fler men de här är de som fungerar bra för mig och mina händer.
Jag har provat flera olika varianter från Urtekram och tycker de gör väldigt bra och prisvärda handkrämer. I Love.. är en riktig budgetfavorit och deras handkrämer är toppen. ACO är duktiga på hudvård och deras Hand Cream Rich är väldigt härlig, går snabbt in i huden och återfuktar direkt.
The Body Shop gör nog den bästa handkrämen enligt mig, återfuktar, doftar gott och kommer i fina förpackningar. Dock är deras handkrämer de dyraste och de är inte så mycket bättre att det egentligen är värt prisskillnaden.
Den mest prisvärda veganska handkrämen jag testat är ändå de från I Love... och deras namn är spot on för jag ÄLSKAR verkligen deras billiga och bra produkter ❤︎
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress