Jag testar väldigt många olika produkter och ibland stöter jag på två eller fler som är i princip identiska. Detta hände förra veckan och idag tänkte jag ge er ett klassiskt Lyx vs Budget inlägg.
Jag älskar produkter som doftar mango och har av en händelse fått hem två olika handkrämer med mangodoft. Den första kommer från I Love... och den andra från The Body Shop.
Doftmässigt känner jag ingen skillnad alls, enligt mitt luktsinne är de identiska. Båda doftar ljuvlig mango och ger en härlig sommarkänsla.
Som ni ser på bilden är är den från The Body Shop (till höger) snäppet gulare i färgen men konsistensmässigt är de i princip lika. I Love... handkrämen är ytte pytte lite mer rinnig som ni nog kan se men båda är krämiga och relativt tjocka i konsistensen.
Jag tycker båda absorberas snabbt i huden, blir inte kladdiga och ger mjuka, lena händer. På min torra hud fungerar dessa precis lika bra och jag upplever att båda återfuktar ordentligt.
Handkrämen från I Love kostade mig 29kr och förpackningen innehåller 75ml medan handkrämen från The Body Shop kostar 50kr och innehåller endast 30ml. The Body Shops handkräm är alltså mycket dyrare per ml och en förpackning med 75ml, lika stor som den från I Love hade kostat 125kr.
Så antingen kan du välja att betala 29kr för 75ml I Love... eller sätta sprätt på lite mer pengar och betala 125kr för 75ml på The Body Shop. Produkterna är enligt mig precis lika bra.
 
Om du gillar den här sortens inlägg med lyx vs budget, tryck på hjärtat så blir det fler i fortsättningen ❤︎
Sarah

JA fler sånna inlägg, gärna med smink ❤❤❤❤

Cajsa Olsson

Hej, jag undrar hur du redigerar dina bilder? Använder du Photoshop? Kram

Svar: Det är lite olika beroende på bild. Men oftast gör jag alla inställningar bra i kameran och fotar i dagsljus så behöver jag inte redigera. Jag använder ibland telefonen annars ps
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress