Jag är som ni kanske redan vet, en riktig torris. Jag har torr hud och smink blir gärna lite kakigt på mig på grund av det. För att inte se torr ut samt undvika att sminket blir kakigt och framhäver mina fina linjer, väljer jag puder med omsorg. På senaste tiden har jag använt ett löspuder från Lumene som jag verkligen tycker om.
Fördelen med löspuder är att det inte känns lika kompakt på huden och finishen blir inte lika torr. Lumene Sheer Finish Loose Powder är ett fint puder som ger ett snyggt resultat. Jag applicerar löspuder med en stor puderborste men man kan också trycka fast puder med den medföljande puffen, då blir resultatet mer kompakt.
Ett litet tips när ni använder löspuder: Dra inte bort hela plastfilmen som sitter över hålen, klipp av en bit eller gör några hål i plasten med en nål. På så sätt stannar pudret kvar i förpackningen och du slipper få puder i hela locket, i väskan och på dina kläder.
Jag har klippt av halva plasten på min förpackning och när jag ska använda produkten knackar jag puderdosan mot locket så att en lagom mängd puder kommer ut. Sedan sveper jag det över ansiktet. Jag knackar ut lite i taget för när pudret väl är ute är det omöjligt att få tillbaka i förpackningen. 
Jag är riktigt nöjd med Lumenes löspuder. Det håller bra, blir fint på min hud och kostar ingen förmögenhet. Jag tycker dessutom att det ger en bättre känsla att handla från Nordiska företag, jag vill stötta Svenska och Nordiska företag så mycket jag kan ❤︎
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress