Jag har en ny favorit här hemma, Lumene Color Correcting Cream 6 in 1 som är en Vegansk CC Cream. Produkten fungerar som primer, foundation och concealer. Den är lystergivande, väldigt hållbar och innehåller dessutom spf 20 för att skydda huden mot solens strålar. En perfekt kompis i sommar alltså!
Jag hade hört så mycket gott om produkten och efter att ha testat den förstår jag verkligen hypen, Lumenes CC Cream är magisk!
Det finns 6 olika nyanser att välja på, jag har "Light" men skulle kunna ha "medium" nu till sommaren. 
Formulan är tjock och väldigt krämig vilket jag gillar. Det går att applicera lite och tunt för ett "lätt" resultat eller bygga upp täckningen genom att applicera mer produkt. Jag som har mycket småskavanker och röda områden i ansiktet gillar att jag kan bygga upp täckningen där jag behöver.
Här ser ni före och efter i direkt solljus helt utan filter, inga fina bilder men vill visa hur det verkligen ser ut.
Jag har applicerat CC Cream i hela ansiktet med en lätt fuktad Beauty Blender. Resultatet blir bra även när jag applicerar med foundation borste men jag föredrar Beauty Blender, finishen blir bättre och produkten smälter in i huden på ett annat sätt.
Closeup före och efter. Här ser man tydligt att produkten täcker mörka ringar under ögonen, röda områden samt porer. Jag har endast applicerat ett lager i hela ansiktet och inte byggt upp täckningen mer än så, jag tycker bilderna talar för sig själva.
Jag är fullkomligt kär i Lumenes CC Cream. Resultatet blir snyggt och naturligt samtidigt som produkten verkligen täcker. Till skillnad från många foundations känns den här lätt på huden. Ansiktet får en glowig finish och mycket lyster, kan varmt rekommendera den här raringen till alla. Pris: 179kr 
 
Om du gillar den här sortens inlägg,  tryck på hjärtat så blir det fler i fortsättningen ❤︎
Emma

Schysst att den har spf! :D

Svar: Ja det är väldigt bra, inte alla foundation som har det.
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

bea

Åh jag hade denna också denna, kan rekommenderas! Visste inte att den var vegansk! Ska köpa den sen igen :)

Svar: Den är vegansk precis som mycket annat från Lumene!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress