God morgon finisar! Hoppas ni haft en härlig helg. Idag är det måndag och dags att kavla upp ärmarna och jobbelijobba som en tok, precis det jag gjort hela helgen, pjuh! Tänkte vi skulle mjukstarta veckan här med en klassisk blogglista, Listan om mig som jag hittade inne hos härliga Vanja ❤︎
Hur gammal är du?
Nyss fyllda 29. Fyller år 12 april och firade min 29-årsdag i Las Vegas svensk tid och Grand Canyon amerikansk tid, bästa födelsedagen på LÄNGE!
Hur gammal känner du dig?
Jag har aldrig känt mig så gammal som jag är. När jag var yngre kände jag mig äldre och nu när jag är äldre känner jag mig yngre. Tidigare har jag haft en enorm åldersångest och mått fruktansvärt dåligt varje år runt min födelsedag. Men så blev jag 28 år och gick in i en djup depression och tack vare den, vändes hela mitt liv upp och ned och jag insåg plötsligt vad som verkligen betyder något. Jag är knäpp, lite oansvarig, vild och galen samtidigt som jag älskar att vara hemma och titta på På Spåret. Jag är 29 år vilket berättar hur länge jag har funnits till men jag låter det inte på något sätt definiera vem jag är och hur jag lever mitt liv.
Var bor du?
I Bromma strax väster om Stockholm där jag trivs väldigt bra. Men fick jag välja fritt (och hade några extra miljoner på kontot) skulle jag köpa ett hus vid havet, på en klippa eller på en strand någonstans i världen där det är varmt. Att vakna upp varje dag till ljudet av vågorna vore underbart.
Vad har du gjort idag?
Vaknat, klätt på mig och varit ute på promenad med mina hundar. 
Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag är en all-in personlighet som ser allt svart eller vitt. Jag trivs som bäst i tropisk värme bland palmer men älskar även bitande kyla och metervis med snö. Höst och vår har jag inte så mycket för, det är sådär lagom som jag aldrig lyckats vara.
Är du beroende av något?
Cola Zero och resor. Båda ger abstinens och utan dem blir jag djupt olycklig.
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag längtar så det gör ont efter solen samt skulle behöva ta det lite lugnt så några veckor på Bora Bora eller Turks and Caicos hade ju varit ljuvligt. Jag är rastlös som bara den och är dålig på solsemestrar men om jag kunde tvinga mig till att ligga still så vore det helt magiskt.
Vad är du på för humör just nu?
Jag är varm i hjärtat, förväntansfull och känner mig rätt pepp på livet just nu.
Vilket är ditt favoritgodis?
Jag slukar allt godis som är veganskt. Men just nu är jag mest sugen på vattenmelon.
Vilken är din favoritaffär?
Jag försöker att spendera så lite tid som möjligt i affärer, dessutom är de flesta butiker i Sverige väldigt ospännande. Men jag älskar att handla mat, det är något rofyllt med att gå med sin vagn mellan hyllorna och varsamt välja vad som ska få följa med hem.
Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Jag älskar tidiga morgnar. Det finns inget så vackert som att se solen gå upp och väcka allt till liv. Morgontimmarna är magiska! Ljuset, ljuden och dofterna. Det finns inget som slår det.
Har du blivit sydd någon gång?
Nope! Aldrig brutit några ben eller stukat några fötter. Jag har dock blivit sövd två gånger.
Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Det låter kanske märkligt men det var jag själv faktiskt.
Är du blyg?
Jag var sjukligt blyg när jag var liten men sen blev jag en riktig clown. Jag kan dock tycka det är rätt jobbigt med mingel och konstlade sociala situationer men jag är inte blyg, snarare obekväm.
Vad heter du i andranamn?
Jag har inga andra namn, spännande va! 
Vill du gifta dig?
Jag har aldrig haft den drömmen och realist som jag är, tror jag inte på att leva hela livet med en partner. Men visst vore det mysigt på ett sätt, särskilt om man får barn. Men det är inget som måste hända för att jag ska bli lycklig, att vara någons fru är inte ett mål jag har.
Har du något smeknamn?
Beror ju lite på hur man ser det, men inget som alla kallar mig för. Jag har haft många olika smeknamn under min uppväxt men standardsmeknamnet Mia har aldrig använts. Mary är nog det mest förekommande, särskilt när jag var runt 20 och reste mycket.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress