God morgon finisar! Hoppas ni haft en fin start på den här veckan. 
Idag vill jag tipsa er om mitt absoluta favoritläppstift; Kat von D Studded Kiss Lipstick i nyansen Lovecraft. Studded Kiss är ett riktigt bra läppstift och som ni ser på bilden har jag använt det här flitigt. 
Jag älskar Studded Kiss Lipstick, formulan är perfekt! Läppstiftet är lagom krämigt, är enkelt att applicera och sitter hela dagen. Jag älskar den här nyansen och bär den helst som den är men ibland lägger jag ett läppglans över för att få det lite mer shiny. 
Jag använder ingen läpppenna och applicerar läppstiftet direkt på läpparna och ändå är det lätt att få ett snyggt resultat. Produkten sitter där den ska och läppstiftet blöder inte ut, ett riktigt bra läppstift som är värt varenda krona. 
Alla Kat von D Studded Kiss Lipsticks är helt veganska och priset för ett läppstift ligger på 215kr. Inte direkt billigt men helt klart värt pengarna. Fler veganska produkter från Kat von D hittar du i det här inlägget som jag publicerade för några dagar sedan. 
Nu ska jag göra frukost och efter det blir det lite jobb innan jag ska iväg och träffa en kompis. Hoppas ni får en härlig Onsdag ❤︎
Miss Baby Peaches

Otroligt fin färg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress