Jag älskar rosa rosor / Vegan Girl / Mina supergoda veganska donuts som blev så fina
Nöjd tjej / Älskar den här bilden, solnedgång över Grand Canyon / Spegelselfie 
Sommarens finaste naglar / Min insamling mot tjuvjakt / Min supersöta nya tröja 
God mo
rgon snygging / Not all who wander are lost / Fredagsfeeling 
Bilder från min Instagram @mariaanderzon
 
God morgon finisar! Hur mår ni, vad gör ni? Långhelg och jag antar att många är lediga och har det bra, själv försöker jag jobba som en tok och passa på när alla andra är lediga men jag är så trött. Har inte sovit ordentligt på hela veckan vilket påverkar mig otroligt mycket. Jag är som en bebis, behöver 9-10 timmar för att må prima så jag kämpar på här på kontoret, men ingenting blir jättebra när jag är såhär slut i huvudet.
Jag har så mycket på gång just nu att jag ibland inte vet var jag ska börja, så många lösa trådar och jag vill gärna ordna allt samtidigt. Jag har jobbat på ett projekt under våren som jag tror väldigt mycket på men ibland blir jag osäker och tappar gnistan lite. Samtidigt har jag tre andra projekt jag vill sätta tänderna i och det hela är egentligen ohållbart. Jag är ju bara en person, en person som dessutom haft en utmattningsdepression och nyligen börjat känna mig normal igen och då är det så otroligt dumt att lasta på så mycket på en gång. 
När det blir snurrigt brukar jag påminna mig om en så sjukt bra grej som Tony Robbins sagt; " Vi överskattar vad vi kan göra under ett år men underskattar hur mycket vi kan åstakomma på 10". Alltså att vi tänker kortsiktigt och stressar ihjäl oss och misslyckas, istället för att göra en långsiktig plan med delmål som faktiskt är helt rimlig. Tänkvärt.
Nu ska jag sätta mig vid datorn med en kopp te och låta tagenterna dundra, hoppas ni får en fin dag ❤︎
JUNITJEJ

Vilka underbara bilder!

Svar: Tack finis!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress