God morgon finisar! Hoppas er vecka har startat på bästa sätt, det har min gjort. Jag jobbade som en tok hela helgen och i måndags vilket gjorde att jag kunde ta det lite lugnare igår. Idag ska jag ge mig på att stöka runt i köket och om resultatet blir i närheten av vad jag hoppas på, så kan ni räkna med några smarriga bilder på både instagram och här i bloggen framöver ❤︎
Det slog mig precis att jag helt glömt att nämna en liten detalj för er, MITT HÅR! I förra veckan satte jag i en rad med tejpextensions efter att ha varit helt utan löshår i över ett år. Vilken skillnad det blir, jag älskar att ha hår.
Det gör så stor skillnad och jag märker att hela jag blir gladare och mer sprudlande. Det är ju lite sorgligt men jag känner mig verkligen inte fin i bara "mitt" hår, det är tunt, kort och omöjligt att göra något med. Men nu kan jag göra fina frisyrer och jag känner mig riktigt snygg om jag får säga det själv.
Jag har sedan januari 2016 tagit extremt bra hand om mitt hår vilket betyder inga extensions, ingen hårspray, inga värmeverktyg och så lite tofs som möjligt. Jag har försökt att inte bleka alls/ väntat till utväxten var över en decimeter. Jag har dessutom tvättat mitt hår så sällan jag kan och dränkt det i kokosolja innan tvätt, använt olja i topparna, masserat hårbotten ja allt man kan göra för att få håret att växa helt enkelt. Och det har hjälpt, det har vuxit som bara den! Min hårbotten är inte torr längre, mitt hår är inte torrt utan väldigt hälsosamt och glansigt och det har blivit tjockare.
Men nu till sommarn vill jag unna mig lite, så jag satte i en enda rad med extensions så hoppas vi att mitt hår fortsätter må bra trots det. Jag kommer fortsätta med min supervård av håret och hålla tummarna för att det funkar.
Sarah

Super snyggt!!

Svar: Tack finis!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Mikaela

Vad är det för förlängning du satt i? Pris? :) din blogg är super!!

Svar: Tack sötnos! Jag har satt i tejpextensions. Alltså äkta remy hår som fästs med tejp. Jag är utbildad extensionsstylist och har satt i det på mig själv, håret hade jag redan hemma från när jag alltid hade extensions. Så att ge dig ett pris går tyvärr inte då jag gjort det själv.Ha en fin fredag!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress