Hej Maria! Jag har sett dig skriva bra om både Kat von D och Urban Decays concealer och det verkar som många veganer gillar just dem två. Men om jag bara har råd att köpa en, vilken ska jag köpa? Vilken är bäst? Jag är ganska mörk under ögonen, min hud är lixom genomskinlig och vissa dagar är jag väldigt blågrå under ögat. Jag använder en concealer från IsaDora nu men tycker inte alls den är så bra som jag skulle vilja. / Sarah
Hej Sarah och tack för din fråga! Precis som du skriver är båda väldigt poppis och jag skulle säga att de ligger på samma "nivå" prestationsmässigt. Kat von D Lock it Concealer kostar 270kr och Urban Decay Naked Skin 225kr så prisskillnaden är inte heller jättestor och nu har ju Kat von Ds concealer applikator så förpackningarna är väldigt lika också.
Jag använder både Kat von D och Urban Decay och tycker båda är toppen. Men skulle jag välja en så tycker jag att Kat von D är lite bättre, den fungerar bättre på mig. Jag har ganska torr hud och under ögonen har jag små små linjer åt olika håll och vad jag än använder för ögonkräm så är jag lite torr och "puffig" där. Jag har precis som du tunn hud och är mörk under ögonen, jag blir röd/lila/blå. Kat von D Lock it Concealer täcker snäppet bättre och jag upplever att den nya formulan passar min torra hy bättre och ger mindre linjer under ögonen.
Så ska du köpa en av dessa två tycker jag att du ska köpa Kat von D Lock it Concealer men jag råder dig att gå och testa i butik. Alla har vi olika smak samt att vi ser olika ut. Om du tycker det känns svårt så fråga personalen om de kan testa concealern på dig, då ser du hur den lägger sig på just dig och det blir lättare att bestämma sig. Men min vote går till Kat von D, älskar hennes produkter och Lock it concealer cremé är grym!
Maria at Inredningsvis

Jag kan rekommendera den bästa concealer EVER den kommer från Gurlain heter Multi perfection och är absolut det bästa jag använt (och tro mig jag har testat allat:)

Fanny

Finns det någon hemsida som säljer Kat Von D som fraktar till Sverige? 😊

Svar: Kat von D kan du köpa på Sephora ❤️
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress