Hej Maria! Har du tips på ett blekrosa veganskt nagellack som jag kan köpa i butik? Ska på bröllop i helgen och vill matcha mina blekrosa sandaletter. Din blogg är grym!
Hej och vad roligt att du hittat hit. Självklart har jag tips på ett blekrosa/gammelrosa nagellack som råkar vara ett av mina favoriter. Lacket heter Chalky Pink och kommer från H&M. Två lager räcker för att få ett snyggt resultat och extra hållbart blir det med ett topplack ovanpå. Priset ligger på 49kr och en flaska räcker ganska länge. Fler bilder på lacket kan du se i det här blogginlägget. Hoppas du får en magisk helg ❤︎
Anonym

Hej, hittade nyss din blogg och bokstavligen älskar den, så mycket tips och bra fakta på saker som man vill veta😻Men jag har en fråga angående Sminkmärket Kiko, om de är icke djurtestade/veganska. Har googlat lite men inte fått något bra svar så undrar om du bet något, kram.

Svar: Kiko ska enligt egen utsago vara Cruelty Free och de har en hel del veganska produkter. Har hört att deras personal i Mall of Scandinavia ska ha rätt bra koll på sina produkter så fråga i butik men googla runt innan också. Jag har dock inte testat något därifrån så kan inte tipsa om vad som är bra eller veganskt tyvärr.
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Mikaela

Hej! Vet du om isadoras Gel Nail lacquer är veganskt? Din blogg är super!!

Svar: Jag har inte så bra koll på dem tyvärr, men ska ta mig en titt när jag får tid. Om de är det hamnar de säkerligen här på bloggen ❤️
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress