Hej Maria och tack för att det äntligen finns en bra vegansk blogg! Jag har funderat över ansiktsmaskerna från Body Shop, dom i glasburk med svara lock. Jag vill ha en men dom är rätt så dyra så vilken kan du rekommendera mig? Jag har normal hy som kan bli lite torr, inga finnar. 
Vad roligt att du hittat hit och ännu bättre, att du gillar bloggen. Av de tre veganska maskerna från The Body Shop, tror jag att British Rose Fresh Plumping Mask passar dig bäst.
Masken återfuktar och ger lyster och är väldigt behaglig på huden. Med ingredienser som aloe vera, brittisk ros och nyponfröolja verkar masken svalkande och lugnande, en härlig mask som passar de flesta. Du kan läsa mer i det HÄR inlägget som jag skrev i höstas.
Jag kan också tipsa dig (och alla andra) om att det brukar finnas väldigt trevlig och hjälpsam personal i The Body Shops butiker och de är ganska frikostiga med prover. Så om du är nyfiken på en produkt som känns för dyr att bara testa, fråga i butiken om du kan få ett test med dig hem så du får prova produkten innan du köper den. 
Hoppas du fick svar på din fråga, ha en fin dag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress