Om exakt 2 veckor, den 12 april fyller jag 29 år. Jag kommer fira min födelsedag i LasVegas med min stora kärlek och jag önskar mig absolut ingenting annat ❤︎
Istället vill jag passa på och uppmärksamma något som ligger mig varmt om hjärtat, djur som far illa.
2016 dödades 35 000 elefanter och var sjätte timme dödas en noshörning. Den illegala handeln med horn och betar driver på tjuvjakten och antalet djur som blir offer för dessa grymheter bara stiger. Om denna tortyr får fortsätta är dessa magnifika djur snart utrotade för gott.
Jag rekommenderar alla att se "Elfenben - Det vita guldet" på Netflix, en dokumentär om tjuvjakt av självaste Leonardo DiCaprio.
 
Istället för att önska mig saker av vänner och familj startade jag idag en insamling där pengarna går till WWFs arbete för att motverka tjuvjakt och illegal handel med elfenben.
Min förhoppning är ni, mina djurälskande bloggläsare också vill vara med och bidra. Man behöver inte ge några större summor, men om många ger lite så blir det ju mycket i slutändan. Och jag tror att alla klarar av att hoppa över en latte för 50 kr eller en lunch ute för 100kr för att istället ge de pengarna till en så viktig sak som att stoppa tjuvjakt på oskyldiga djur.
 
För att komma till min insamling KLICKA HÄR  ❤︎
Evelina Östlund

Så bra initiativ! ✊️

Svar: Tack fina du!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Boel

Åh vilket fint och bra initiativ!

Svar: ❤️
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Hanna Karlsson

Tack för tipset på dokumentär och vilket bra initiativ med insamlingen. Fint av dig! Kram

Svar: Tack finis!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

goldenfox.blogg.se

Så bra👏

Svar: ❤️
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress