För någon vecka sedan var jag på Rusta för att köpa en ljusslinga och snubblade då över en hel hylla med produkter från I Love... Eftersom detta var på Rusta kan ni tänka er hur billigt det var och jag fyllde en korg med olika produkter på mindre än en minut.
Jag fick med mig Handkräm och tvål ur serien Raspberry & Blackberry som doftar magiskt. En söt, lite godisaktig doft perfekt till sommaren.
Jag köpte även en tvål och en handkräm ur serien Mango & Papaya som doftar precis som produkterna i The Body Shops Mango serie. En betydligt billigare variant som är nästan lika bra som orginalet.
Mina händer är väldigt torra under höst, vinter och vår så jag använder väldigt mycket handkräm. Därför är det väldigt härligt när jag hittar billiga produkter. Jag använder nog en förpackning i månaden, om inte mer!
Handkrämen är parfymerad och innehåller färgämnen. Båda doftar gott och konsistensen är väldigt krämig. Produkten går ganska snabbt in i huden och händerna blir mjuka.
Dock absorberas inte krämen lika lätt i handflatorna och jag upplever att jag måste återapplicera lite oftare än med exempelvis The Body Shops handkrämer. 
 
Sarah

Har sett de där men trodde inte det det va nått att ha. Kanske får kolla igen då...

Svar: Gör det!!!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress