För en tid sedan bytte jag ut min vanliga tandborste i plast mot en i trä från Humble Brush. Tandborsten är gjord i bambu och kan återvinnas precis som förpackningen den kommer i. Bor man i hus ska tandborsten gå att lägga i komposten. Jag har varit nyfiken på dessa länge och äntligen har jag provat.
Humble Brush har startat Humble Smile Foundation vilket innebär att företaget donerar en tandborste till barn i utsatta länder för varje tandborste de säljer. En bra grej helt klart.
Alla tandborstar är gjorda av bambu och skaften är inte bara snygga utan även sköna att hålla i. Själva borsten finns i olika färger vilket är praktiskt när man bor ihop med någon.
Jag använder Urtekrams Aloe Vera tandkräm som fungerar bra och smakar okej. Dock vet jag inte vad tandläkare säger om den och kan därför inte rekomendera den. Tänder är ju lite utanför min expertis.
Jag var något skeptisk till dessa trätandborstar innan jag hade testat men wow vad förvånad jag blev. Jag tycker Humble Brush fungerar utmärkt, bortsstråna är mjuka och själva skaftet är bra att hålla i. Tandborstarna är inte heller dyrare än de vanliga i plast vilket känns viktigt om man på sikt ska få fler att köpa trätandborstar. Ett stort plus för designen och ett litet minus för att de inte finns i mataffären än.
Vill du dra ner på din plastanvändning är tandborstar i trä ett enkelt sätt att "plastbanta" på. 
Alice Lindström

Jag kom precis på att jag har en sån där borste liggandes någonstans! ska helt klart använda den nästa gång!

Svar: De är toppen!!!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

AngelicasVärld

Jag har provat den där tandborsten men gillade den tyvärr inte...tyckte inte borsten var tillräckligt bra, stråna var för mjuka...

Svar: Smaken är olika, jag har blivit tillsagd att ha mjuka tandborstar från tandis så för mig går denna galant
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Martina

Riktigt snygga!

Svar: Ja om man inte tycker om tandborsten kan de stå framme för att de är snygga 😉
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Linda

Bra initiativ att ge bort tandborstar, sånna företag gillar man ju extra mycket

Svar: eller hur!
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress