God morgon finisar! Idag tänkte jag dela med mig av några djurvänliga länkar. Tips på sidor jag surfar in på regelbundet helt enkelt. 
❤︎ PETA är världens största organisation för djurrättigheter och den bästa sidan för information och nyheter. Här kan du läsa allt du behöver veta, sidan uppdateras ständigt med nya intressanta artiklar och videos.
❤︎ Djurensrätt är som PETA fast i Sverige. Mycket intressant läsning och nyheter samt en hel del olika saker man kan engagera sig i om man vill.
❤︎ Världsnaturfonden WWF kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten. De gör så sjukt mycket bra för djur runt om i hela världen och på deras hemsida kan du läsa intressanta artiklar, lära dig mer om olika arter och dess problem, läsa rapporter eller varför inte bidra med en slant.
❤︎ Vegobeauty är som en vegansk infobank online där du smidigt kan söka rätt på produkter samt läsa recensioner. En väldigt snygg sida proppfull med skönhetsprodukter.
❤︎ Veganska Skönhetsprodukter är en grupp på Facebook med nästan 18.000 medlemmar. I gruppen kan du söka bland tidigare trådar, fråga om råd/tips samt dela med dig av dina bästa veganska skönhetstips.
Jag tycker det är svårt att hitta sidor med bra innehåll och bilder som uppdateras regelbundet. Särskilt svårt har jag haft att hitta bloggar. Finns ju en hel del utländska men jag vill gärna läsa Svenska bloggar skrivna av veganer. Har ni tips på bloggar och bra vego-sidor, lämna gärna en kommentar med länk.
goldenfox.blogg.se

Tack för tipsen😃

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress