Det är vår i luften och det firar jag med lite nytt i badrummet. Jag klickade hem dessa raringar från ACO förra veckan och igår testade jag produkterna för första gången.
ACO Neroli Blossom Body Lotion & Shower Cream doftar ljuvligt. Den blommiga doften med en touch av citrus får mig att tänka på Gardasjön och varma sommardagar hos mormor. Blommiga dofter kan lätt bli för mycket "tant" men den här ger mig vårkänslor och får mig att längta till sommaren.
ACO Neroli Blossom Shower Cream är en krämig duschkräm som doftar gott, rengör huden och känns återfuktande. Förpackningen har en smidig twist kork vilket är ett plus.
Cirkapris: 79kr
 
ACO Neroli Blossom Body Lotion är väldigt krämig men samtidigt lätt. Den går snabbt in i huden, återfuktar och lämnar huden mjuk och len. 
Jag smörjde in hela kroppen och måste säga att produkten var väldigt bra, bättre än förväntat. Jag testade att smörja in mina händer som är väldigt torra och skillnaden var slående. Från torra och lite sträva, till återfuktade och mjuka men helt utan att kännas kladdiga.
Cirkapris: 99kr
Riktiga toppenprodukter måste jag säga! Prisvärda, återfuktande samt bra och snygga förpackningar. Kan varmt rekommendera till alla mina läsare ❤︎ 
 
❤︎ Om du gillade inlägget, tryck på hjärtat så jag vet vilken sorts inlägg ni gillar!
Emma Bink

Åh, de här såg riktigt trevliga ut. Ska jag ha i minnet när det är dags för en ny body lotion!

Svar: Funkar kanonbra och doftar ljuuuuvligt ❤︎
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Sriwanna Salomonsson

Taaaack för tipset <3

Svar: ❤︎
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress