För några veckor sedan hade Kicks 25% på sina egna produkter så jag beställde hem tre ansiktsmasker; Glowing Beauty, Detox Beauty och Drink up Beauty.
Pris: 49kr för 40 ml (klubbpris: 37kr)
Glowing Beauty är en exfolierande mask som tar bort död hud och ger lyster, en mask med syra som pirrar vid applicering och jämnar ut hudtonen.
Detox Beauty är en djuprengörande lermask som rengör porerna och gör dem mindre synliga.
Drink up Beauty är en intensivt återfuktande mask som gör huden mjuk och ger den näring.
 
Jag testade lermasken Detox Beauty tidigare i veckan. Först rengjorde jag huden, sedan applicerade jag ett tunt lager på torr hud. Konsistensen var krämig och masken var behaglig på huden. Enligt anvisningarna på förpackningen ska masken sitta på i 10 minuter.
Jag väntade tills hela masken var torr, strax över 10 minuter innan jag sköljde av ansiktet med ljummet vatten. Jag upplevde att porerna på näsan blev mindre synliga och att huden i ansiktet kändes mjukare och jämnare än innan.
Med tanke på det låga priset är det här en riktigt bra mask!
Jag har även testat de andra två maskerna och tycker alla tre ansiktsmasker från Kicks är väldigt bra för att vara så pass billiga. Jag kikade in på Kicks hemsida precis och såg att de fortfarande är nedsatta - ett litet tips till er som vill unna er något nytt i helgen!
 
❤︎ Om du gillade inlägget, tryck på hjärtat så jag vet vilken sorts inlägg ni gillar!
Har du tänkt på hur mycket smuts och bakterier som samlas i dina sminkborstar? Smuts och bakterier som hamnar på din hud och i ditt smink om du inte rengör dina borstar ordentligt. Om du har problem med din hud kan det bero på att du använder smutsiga sminkborstar i ansiktet.
En bra tumregel är att rengöra sina sminkborstar en gång i veckan. Givetvis beror det på hur ofta och hur mycket du sminkar dig. Borstar som används för flytande produkter som foundation bör du rengöra efter varje användning eftersom bakterier trivs som bäst i vätskor. 
Jag rengör mina sminkborstar flera gånger i veckan. I perioder sminkar jag mig mindre och då rengör jag borstarna mer sällan. 
Jag har skrivit ett inlägg där jag steg för steg visar hur jag rengör mina sminkborstar. Oftast använder jag diskmedel men den senaste tiden har jag använt en tvål från Urtekram.
När borstarna är rengjorda är det viktigt att de får torka ordentligt. Ställ aldrig borstarna att torka, då åker vattnet ner i skaftet vilket kan förstöra borsten. Det är dessutom i princip omöjligt för borsten att bli helt torr om du ställer den upp.
Lägg istället borstarna att torka på en ren handduk. Borstarna ska ligga med lutning, då rinner vattnet ut från borsten och stråna kan bli helt torra. På bilden har jag lagt en pepparkvarn under handduken, har du en större handduk kan du rulla ihop ena sidan till en korv och luta skaften mot den. 
Här hittar du mitt inlägg om hur jag rengör mina borstar steg för steg. Om du inte rengjort dina borstar på länge är det dags idag! Ett bra sätt att få det gjort är att bestämma en fast dag i veckan att tvätta alla dina borstar på. Skriv upp i kalendern eller sätt larm i mobilen om så behövs.
 
❤︎ Om du gillade inlägget, tryck på hjärtat så jag vet vilken sorts inlägg ni gillar!
Jag har varit på jakt efter en ny ögonkräm ganska länge och när jag såg att ACO hade flera veganska alternativ, klickade jag hem en av dem.
ACO Smoothing Anti Age Eye Cream är en intensivt återfuktande ögonkräm. Produkten ska reducera torrhetsrynkor och fina linjer samt ge en synligt slätare och jämnare hud.
Min hud är torr och jag är väldigt mörk under ögonen. Jag har testat krämen några dagar och den känns behaglig på huden. När jag sminkar mig ser jag tydlig skillnad runt ögonen, sminket lägger sig jämnare och jag upplever färre linjer. Jag återkommer med en mer utförlig recension när jag använt produkten i några veckor.
Pris: 99kr för 15 ml