Hej Fredag, som jag har längtat efter dig! Solen skiner och mitt humör är på topp, ska jobba några timmar till bara sen är det FREDAGSMYS! Men innan det tänkte jag att ni skulle få lära känna mig lite bättre, och detta genom en lista jag hittade inne hos Vanja.

På restaurangen
…är jag den som frågar personalen hundra frågor och gör specialbeställningar. Som vegan kan du äta överallt om du orkar krångla till det och det borde du göra, om fler veganer frågar efter veganmat så förstår restaurangerna att de borde ha veganska alternativ på menyn.

På nattklubben
…är jag aldrig. Men när det begav sig var jag oftast helt crazybananas och hade väldigt roligt. Har även jobbat på nattklubb i London samt på olika barer i Australien.

I klädbutiken
…är jag väldigt sällan. Jag vill inte lägga min tid på att gå i affärer utan när jag handlar går jag all in. Detta resulterar ofta i att jag köper fyra likadana byxor eller toppar fast i olika färg, älskar att vara effektiv.

På flygplanet
…är jag förväntansfull. Jag har inget tålamod och tycker det är rätt trisst att flyga, vill bara komma fram till destinationen så fort det går. Att sitta instängd i 9 timmar är inte superstimulerande så jag fördriver tiden med att titta på serier, lyssna på poddar och äta. Flygplansmat är det äckligaste som finns så jag har alltid med mig frukt, snacks och godis.

På cafét
…är jag den som tar en vatten eller Cola Zero eftersom jag aldrig lärt mig uppskatta kaffe. Men helst av allt skippar jag traditionella caféer och går till något av alla härliga ställen där jag kan beställa en smoothie, acaibowl eller något annat hälsosamt och vegovänligt.

I skolan
…är jag inte längre eftersom jag är lite för gammal. Men när det begav sig så var jag nog lite utav en clown, kunde nog vara rätt jobbig ibland eftersom jag är fruktansvärt envis och vägrar att vara tyst om jag tycker något är fel.

Jag har alltid haft ganska lätt för mig och fick helt okej betyg trots min minimala ansträngning, hade jag bara pluggat lite hade jag kunnat få toppbetyg men det förstod jag ju inte då. Högskoleprovet gjorde jag lite spontant och fick förvånandsvärt bra resultat trots att jag hade noll koll på hur det gick till. Men trots att jag har det lätt för mig så hatar jag att studera. Universitetet var så trisst att jag höll på att gå sönder men jag härdade ut och försökte fokusera på annat som var roligt, och efter några långa år fick jag min examen.

 

Tryck på hjärtat om du gillar mina personliga inlägg, då blir det mer personligt i bloggen framöver ❤︎

Johanna

Kul att läsa, gillade också denna lista!
Hehe, känner igen mig på universitetet, tyckte också att det var såååå tråkigt, men tog mig ändå igenom eftersom jag hade det rätt lätt för mig. Hade jag inte haft det hade jag nog inte härdat ut😉

Svar: Så skönt att det är över ❤️
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress