God morgon fina ni! Igår när regnet smattrade på rutorna passade jag på att mysa inomhus. Jag tog en lång dusch, tände doftljus, satte på en ljuvlig playlist på Spotify och körde hemmaspa med mig själv. Så välbehövligt.
Det första jag gjorde efter duschen var att lägga dessa masker från The Body Shop. Den rosa, British Rose la jag på kinderna och den blå, Himalayan Charcoal applicerade jag på hakan, näsan och i pannan. Att använda olika masker på olika områden kan jag varmt rekommendera, för huden i ansiktet är inte densamma överallt. På min näsa får jag pormaskar medan mina kinder är känsliga och torra, därför behöver de olika produkter.
Innan jag sköljde av maskerna skrubbade jag läpparna med den här lilla raringen från Lush, älskar doften av bubbelgum. Läpparna blev mjuka och efteråt smorde jag in dem med läppbalsam från Crazy Rumors för att återfukta och bevara den mjuka känslan.
Ansiktet smörjde jag in med min nattkräm från ACO som jag verkligen gillar och runt ögonen duttade jag ögonkräm från samma märke. Notera att jag använder Anti Age, det är aldrig för tidigt att börja men när det är försent så är det verkligen försent. Rynkor kan du förebygga men aldrig ta bort när de väl sitter där.
Avslutningsvis applicerade jag kokosolja i hela håret, jag hade inte tvättat det så det var torrt. Jag älskar verkligen att ha kokosolja i håret och är övertygad om att den räddat mitt hår. Du kan läsa mer om att använda kokosolja som inpackning i det här inlägget.
När håret var dränkt i kokosolja flätade jag det och för att skydda kudden senare när jag skulle sova, lindade jag in den i ett badlakan.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress