Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Vegansk Midsommarpaj ★
I morgon är det Midsommarafton och jag vet att många är stressade och har mycket att göra inför helgen. Därför tänkte jag tipsa er om min Veganska Midsommarpaj som är superenkel att göra.
Du behöver: 6dl vetemjöl, 4-6 msk socker, 200g mjölkfritt margarin, frysta jordgubbar och blåbär samt färska jordgubbar och Oatly Vaniljsås.
Lägg mjöl, socker och margarin i en bunke och arbeta ihop till en smulig deg.
Skiva några frysta jordgubbar och lägg dem tillsammans med blåbär i en ugnsform. Ta så mycket bär som du tycker är gott, jag föredrar när det inte blir för kletigt i botten och tar lite mindre än att bären täcker botten.
Smula degen över de frysta bären, om du vill kan du strö lite socker ovanpå. Grädda i 225 grader i 15-20minuter.
Låt pajen svalna och garnera sedan med färska jordgubbar. Servera när pajen är ljummen eller förbered pajen dagen innan och värm upp den i ugnen innan servering. 
Servera Midsommarpajen med kall vispad vanilsås - MUMS!
Den här pajen är supergod och tar inte lång tid att slänga ihop. Den blir extra god med färska jordgubbar och veganer såväl som ickeveganer kommer mumsa i sig bit efter bit, det kan jag lova!
 
Om du gillar matinlägg som det här, tryck på hjärtat så blir det fler recept i fortsättningen ❤︎
#1 - Emma

Wow det såg supergott ut! 😍

#2 - Sanna

Ser såå gott ut!

#3 - Jossan

Detta såg helt underbart gott ut 😁

Powered by Jasper Roberts - Blog