God Morgon!
Herregud vad trött jag är efter den här helgen, ingen vilohelg för min del direkt. Hoppas att ni alla hade en fin Midsommarhelg oavsett om ni jobbade, var på fest eller inte gjorde någonting alls.
Jag är toktrött idag men ska försöka få i mig mycket frukt och grönt under dagen så jag får tillbaka energin. Ska iväg på ett väldigt spännande möte om en stund och jag är så nervös att jag inte kunnat äta. Får ta något på vägen.
Den här veckan har jag fullt upp. Förutom att jobba varje dag ska jag preppa bloggen inför nästa vecka och förbereda inför kommande semester. Jag har två roliga möten inbokade, ett födelsedagskalas på Torsdag och bebisgos/kompishäng på Onsdag. Jag ska dessutom fixa mitt hår och hinna Brun utan Sola mig.
På Fredag börjar min killes semester och det ska vi fira ordentligt, äntligen semesterfeeling! Jag har dock ingen "riktig" semester men jag kommer dra ner på jobb ganska kraftigt och ta det lugnare. Lördagen kommer spenderas med att tvätta, städa och packa för på Söndag åker vi till USA!!!
Vi var ju på roadtrip i Kalifornien i April och firade min födelsedag och nu i sommar var tanken att vi skulle åka till Kanada på roadtrip men vi ångrade oss. Vi åker alltid på roadtrip och trots att det är det bästa sättet att resa så kände vi båda att det vore skönt att "bara" åka till ett ställe. Det var så sjukt länge sen vi gjorde det och vi skulle båda må bra av en lite lugnare semester. Så nu blir det USA och en stad vi inte varit i tidigare och vi är väldigt glada och lite lättade att det blev som det blev. Kanada får vi ta nästa sommar!
Har ni några roliga planer den här veckan?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress