Urban Decay ❤︎ All Nighter
Här har ni den, min bästa Setting Spray och trogna följeslagare Urban Decay All Nighter. Jag har testat många olika sprayer som ska hålla sminket på plats men den här raringen visar sig alltid vara bättre. Mitt smink smälter ihop sådär snyggt och sitter hela dagen tack vare All Nighter.
Sprayen är oljefri och parebenfri och har "temperature control". Det finns en variant av sprayen som är "cooling" och rekommenderas för dig som bor i värmen eller reser till värmen. Jag testade den när jag var i Miami där luftfuktigheten är galen och den fungerade faktiskt toppen! 
Sedan en tid tillbaka har All Nighter en ny förpackning som jag bara älskar, jag är ju förpackningsnörd och tycker förpackningen är nästan lika viktig som produkten haha. Den grafiska profilen med förpackningar, loggor och butiksinredning som Urban Decay använder tycker jag är så magiskt snygg, företag som tänker hela vägen imponerar alltid på mig.
#1 - Maria

Men var finns det att köpa och vad kostar det. Viktigt för oss läsare att veta!!

Svar: Jag skriver inte alltid ut pris då det nästan känns som ett reklamblad då, men jag skriver ut när jag tycker det känns relevant. Med Urban Decay så vet man ju att det inte är ett budgetmärke och tror nog man kan få en känsla av vad produkten kostar. Är man riktigt sugen och vill beställa produkten så tar det 8 sekunder att googla fram pris och flera köpställen. Men kanske är det så att de flesta läsare vill ha angivet pris på allt och då är jag beredd att ångra mig ❤︎
mariaanderzon.se

Powered by Jasper Roberts - Blog