För någon vecka sedan fick jag hem de här raringarna från ett nystartat och helt veganskt märke, YAY!
Good Boom Skin Food är ett Svenskt företag baserat i Malmö som gör ekologiska och veganska läppbalsam med bra naturliga ingredienser. De tillverkas med 100% förnybar energi och är Fairtrade. Såhär säger de om sin produkt " We pack our skincare products with stuff you normally find in a vegan, organic and fairtrade salad - produced with renewable energy." Hur bra!?
Jag vet att jag tjatar om förpackningar men jag tycker det är så viktigt. Läppbalsamen kommer i en oval förpackning precis som HURRAWs läppbalsam vilket jag tycker är den bästa formen på läppprodukter. När du lägger förpackningen på ett bort så rullar den inte ner på golvet vilket betyder att inga hundar och småbarn sätter dem i halsen.
Good Boom har dessutom använt sig av en duktig illustratör för att skapa fina och väldigt unika förpackningar, mina får gärna ligga framme och de är väldigt instagramvänliga haha.
Det finns 6 olika varianter varav 2 har färg, Beety red with a straw ger en orangeröd ton till läpparna. 
Jag föredrar dock läppbalsam utan färg. Här är min favorit, Bloody Captain Orange med doft av citrus.
Läppbalsamen är väldigt bra och inte lika kladdiga och oljiga som HURRAW. De återfuktar, känns behagliga på läpparna och doftar gott. Extra stort plus att de är ekologiska, det känns tryggt då man faktiskt slickar i sig en hel del.
Om du är sugen att testa eller vill veta mer så kan du spana in GOOD BOOM på instagram. Det här är inget samarbete utan ett vanligt pressutskick men när jag får hem bra veganska produkter så promotar jag dem mer än gärna. Mitt mål är att fler ska välja djurvänliga alternativ och därför blir jag så glad när utbudet ökar med nya veganska företag och produkter!
Pris för ett läppbalsam: 59kr
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress