När jag var i USA tidigare i år fick jag med mig en hel del produkter från elf. En av dessa var Molten Liquid Eyeshadow från elfs nya serie Aqua Beauty.
Det här är en krämögonskugga berikad med vitamin E som ska återfukta ögonlocken och ge dem en "vibrant metallic look". Ögonskuggan finns i 6 olika nyanser och kostar 75kr (i USA 4 dollar)
Ögonskuggan kommer i en praktisk förpackning med applikator som gör det enkelt att applicera skuggan på hela locket. Formulan är väldigt krämig och har bra pigment, på mina torra lock sitter den hela dagen. Produkten går även att använda som en primer, då applicerar du en vanlig skugga ovanpå.
Jag har nyansen Brushed Copper som är en kopparguldig ton som jag verkligen gillar. Guldiga skuggor som går åt det gula hållet är big no no för mig. Den här kommer passa finfint i sommar!
Jag tycker Molten Liquid Eyeshadow är en fin krämögonskugga och ett riktigt budgetkap. Den går att blenda eller bygga upp beroende på hur mycket effekt man vill ha och den har ett väldigt snyggt glow. 
 
Fler inlägg om ögonskuggor:
❤︎ Elf ögonskuggspalett
❤︎ Ögonskuggor från Milani
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress