Här ser ni den största bluffen någonsin, elf Lash Extending Mascara. Jag köpte denna i elfs egna butik i Los Angeles för några dollar och det är den absolut sämsta mascara jag någonsin testat. Jag har gett den flera chanser, läst flertalet fina recensioner där bloggare säger att den fungerar jättebra men i mina ögon är den rent skräp.
Här har jag applicerat mascaran på både under och överfransarna på mitt ena öga, jag har verkligen försökt att jobba in den ordentligt.
Jag ser i princip ingen skillnad, fransarna med mascara ser mer ut som jag precis färgat dem. De har inte fått någon volym och inte heller upplever jag att de ser längre ut. Att kalla den här mascaran för Lash Extending känns som falsk marknadsföring, den är kass.
Visst kan det vara fint med mer "naturliga" fransar och jag vet att många gillar mascara som inte blir "för mycket" men då finns det betydligt bättre mascaror än den här. Har jag applicerat mascara så vill jag självklart att det ska synas.
I vanliga fall tycker jag väldigt bra om elfs produkter, de har många guldkorn till riktigt bra priser. Men med så pass låga priser får man nästan räkna med att många av produkterna kommer att vara skräp och här är en produkt från elf som ni absolut INTE ska köpa.
 
Om du gillar den här sortens inlägg där jag recenserar veganska produkter, tryck på hjärtat så blir det fler i fortsättningen ❤︎
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress